TORRE MACRO

TORRE MACRO The headquarters of Banco Macro is a 30 storey tower in downtown Buenos Aires. The project scope includes the main entrance lobby, lift lobbies and circulation areas, a subterranean auditorium and triple-height presidential office with views of the city and river. The lighting solutions and luminaires used throughout seek to enhance and emphasize…

HOTEL ACANTILADO

HOTEL ACANTILADO New-build 4-star hotel facing the sea on the Costa de la Luz, Andalucia. The lighting concept reinforces the sense of connection between interior and exterior views and the architectonic elements that permeate this. Scope of works includes all 210 rooms, lobbies and circulation areas, main façades and landscaped areas. Client: Wingenia Holding Architect:…

SAKAGURA BAR

SAKAGURA BAR The client’s focus is developing spaces characterized by the perfect balance between flavour and nutrition in Japanese culture. The lighting scheme’s objectives are to support this vision, subtly emphasizing the areas of interaction between the preparation of dishes and the perception of these within architectonic elements by the clientele. Client: Edo Kobayashi Architect:…

TORRE SEVILLA

TORRE SEVILLA This commercial mixed-use development occupies a total area of approximately 240,000m² on the site of the Expo 92 world fair. Our scope of works takes in all main public lobby and circulation areas in the 37 storey tower including the main entrance lobbies and the rooftop viewing terrace used by the 5 star…

SJ BERWIN

SJ BERWIN LAW OFFICES An expansive office building that connects people. The subtle use of colour and technique defines spaces and zones. With the use of a wide and complementary range of lighting techniques: luminous surfaces, light voids, wash, graze, spots, ambient, lines of light. The right balance is achieved between light levels, visual comfort…

CLOVE BUILDING

CLOVE BUILDING An elegant and flexible solution that met the needs of this commercial development. This and the format of the stripped back architecture suggested integrating the lighting. A space was thus created in which light and space works in harmony. The simple appearance of the end result belies the high level of attention to…